Drie generaties prinsses carnaval in Teteringen


Video Transcript

ja daar zit en bloed was eigenlijk een maar waar uw eigen springen en reborn en dansen en we gaan op stap 4 5 dagen papa zo en uiteindelijk mijn dochter het gewoon heel erg bijzonder ik vind schitterend oh hallo [Muziek] de familie van moergestel gaat in teteringen al jaren voorop in de polonaise carnaval zit hem dus in het bloed ja ik denk het wel ik heb dus afloop te tappen dan hebben ze dan nog friesland gewoon dat mensen zijn ook het is vanuit vaderlief moederlief uiteindelijk doorstroomt naar mij en uiteindelijk probeer ik dat ook weer naar mijn dochter en dadelijk naar de jongste zoon door de geur je moet ze opvoeden je moet ze opvoeden met carnaval en dat wordt ze gewoon heel veel feesten met met iedereen en niet aan de kant gaan zitten want dan dan we hebben dan wordt geef precies dat is natuurlijk onvoorstelbaar dat is onvoorstelbaar en trots en ja ik heb ga ik nu maakt niet vaak en de slaper tussen gekozen werden want wij wisten we meer is helemaal niks van heel mijn menig kippenvel heb je ook als tips gekregen van je opa en heb je nodig nee je hoede passen naar niet te veel drink ik ten minste wel welk beeld je pakken manier aan je leeft van die ga zal ik val ik van biljart af [Muziek]

Speak Your Mind

*